LÆGE LOUISE HJELM

Du kan bestille tider og medicin, samt sende beskeder/spørgsmål til mig via internettet.
- Se under "E-konsultation"
 
Min praksis er en samarbejdspraksis. Det vil sige, jeg har mine egne patienter, men deler hus, personale, instrumenter mm med de øvrige læger i huset.
I forbindelse med ferie, kurser og sygdom behandles akut sygdom af kollegerne i huset.
 
Telefontid/e-mail
Jeg har telefontid 8.30-9.00, som kan bruges til svar på prøver og undersøgelser samt andre korte problemstillinger. Sekretæren kan træffes fra kl. 8.00 i tilfælde af behov for akut tid samme dag. Bestilling af medicin og tider frabedes i telefontiden. Al medicinbestilling og tidsbestilling foregår via telefonisk kontakt til sekretæren kl. 8-12 eller online via hjemmesiden. Kl 12-16 henvises til akut telefonnummer ved behov for akut lægehjælp.
Jeg bestræber mig på, at svare e-mail i løbet af 1-2 døgn, så e-mail egner sig ikke til akutte forespørgsler, ej heller medicinbestilling.
Sovepiller og beroligende medicin kan kun bestilles ved personligt møde med mig.
 
Tidsbestilling
Tidsbestilling vil normalt være for konsultationer af 10 minutter, som egner sig til én (om nødvendigt) to problemstillinger, hvis der skal være kvalitet i den lægehjælp jeg skal yde dig. Flere problemstillinger kræver ny tid en anden dag. Dette er også af hensyn til, at jeg skal overholde min tidsplan for dagen, så der ikke bliver for lang ventetid i venteværelset. Jeg håber I vil respektere og hjælpe mig til dette. Oplys sekreæren, hvis der er tale om attester og graviditet, da det kræver at der afsættes ekstra tid.
 
Sygebesøg
Sygebesøg skal aftales med lægen i telefontiden.
 
Baggrund
Student Dronninglund Gymnasium 1996.
Lægevidenskabelig embedseksamen ved Odense Universitet 2005.
Turnusuddannelse (1½ år) i Holstebro.
2006-2014: Speciallæge uddannelse til almen medicin ved Sygehus Vendsyssel i Hjørring, Brønderslev og Frederikshavn.
Undervejs været tilknyttet Lægerne i Saltum, Læge Esben Sevelsted i Aalborg, læge Rikke Nyborg i Hjørring.
 
Overenskomst med sygesikringen: Ja.